Het adres voor het mooiste (mossel)uitzicht: Restaurant Grevelingen

Datum: 12-08-2020

Lunchen of dineren mét adembenemend uitzicht over de Oosterschelde, het strand en de hangcultuurmosselen? Dan moet je in het zelfbedienings- of à la carte restaurant van Restaurant Grevelingen zijn. Eén ding is zeker: dat uitzicht gaat je nooit vervelen. Wij vonden het hoog tijd om eens bij Margot (eigenaresse) langs te gaan en haar te vragen naar wat gasten kunnen verwachten als ze hier binnenstappen.

De pareltjes van de regio
Restaurant Grevelingen werkt met verse streekproducten van lokale leveranciers. Denk aan seizoensgroenten, uitstekende kwaliteit vlees, kaas van de lokale kaasboerderij, dagverse vis en natuurlijk de Zeeuwse mosselen. ‘’Mosselen zijn onmisbaar op onze kaart. Er is veel vraag naar en het is de reden dat gasten naar ons restaurant komen.’’, aldus Margot. Wanneer je op de kaart kijkt, zie je verschillende mosselgerechten staan. Denk aan de klassiek gekookte mosselen, gewokte mosselen met room, peper en knoflook en de mosselplank met onder andere twee mosselkroketjes, mosselsoep en gekookte mosselen (aanrader!).

Met mosselen kun je alle kanten op
Wanneer we vragen naar het favoriete mosselgerecht van de gasten van Restaurant Grevelingen antwoordt Margot: ‘’Dat blijven de traditionele mosselen. Toch tippen we ze ook vaak om eens voor iets anders te kiezen, zoals de gewokte mosselen bijvoorbeeld. Zo laten we onze gasten zien dat je met mosselen zoveel meer kanten op kunt dan de welbekende, traditionele bereiding.’’

Benieuwd naar het favoriete mosselrecept van Margot zelf? Lees het hier!


Kwaliteit voorop
Restaurant Grevelingen is aangesloten bij het Mosselgilde om met elkaar de kwaliteit hoog te houden. ‘’Door de beste mosselen te serveren, garanderen we dat de mosselen van de beste kwaliteit zijn en dat je als gast in Bruinisse móet zijn om de beste mosselen te kunnen eten. De samenwerking versterkt niet alleen Bru, maar ons allemaal.’’, sluit Margot af. 

Life is better at the beach
Mét een pan mosselen. Binnenkort ervaren? Reserveer dan alvast een mooi tafeltje via 0111-481462.

Naar het nieuwsoverzicht