De plek voor iedere mosselliefhebber: Restaurant de Meeuw

Datum: 06-08-2020

Plof je na een hete zomerdag op het terras van Restaurant de Meeuw, dan is de kans groot dat je de heerlijke geur van mosselen ieder kwartier ruikt. Restaurant de Meeuw en mosselen zijn namelijk een perfecte match. Van mosselkroketten en gebakken mosselen tot gekookte mosselen bereid op verschillende wijzen. Voldoende keus en variatie voor de echte mosselliefhebber.

Mosselgilde x Restaurant de Meeuw
Een nauwe samenwerking tussen verschillende Bruse restaurants met een liefde voor het dorp én mosselen, dat is het Mosselgilde. Henny (eigenaresse Restaurant de Meeuw): ‘’Ik vind het een geweldig initiatief en ik ben blij en trots dat we samen met onze mede-horecaondernemers dit uitstralen en communiceren. Samen sta je nou eenmaal sterker. Daarnaast verdient de mossel gewoonweg meer aandacht. Het is zo’n prachtig product. Dat moet iedereen weten.’’

All-time favorite
‘’Het favoriete mosselgerecht van onze gasten zijn de gekookte mosselen. Zowel de ‘Portugese Mosselen’ als de eigen ‘Mosselen á la De Meeuw’ worden het vaakst besteld. Deze bereidingen hebben net een andere twist dan de traditionele gekookte mosselen. Dit maakt onze gasten nieuwsgierig waardoor ze voor deze bereidingen kiezen.’’, aldus Henny.

Benieuwd naar de Portugese Mosselen? Zo bereid je ze zelf thuis.

Geen zee te hoog
Naast lekkere en goede mosselen serveert Restaurant de Meeuw nog veel meer dan dat. Zo staan er op de kaart verschillende visspecialiteiten, vind je er heerlijke vleesgerechten, kip- en pastaschotels en worden er verschillende seizoensgerechten (kreeft, wild, asperges) geserveerd. Allemaal van topkwaliteit. En mocht je binnenkort iets te vieren hebben, dan staat het team van De Meeuw klaar om alle mogelijkheden met je te bespreken. Van koude en warme buffetten tot steengrillen en van spareribs-avonden tot een verzorgde bbq voor de hele familie, Restaurant de Meeuw bezorgt je een geweldige avond.

Wees welkom
Klaar voor een avond genieten bij Restaurant de Meeuw? Reserveer dan nu door te bellen naar 0111-482214. Tot dan!

Naar het nieuwsoverzicht