Recept: mosselen op Italiaanse wijze

Datum: 27-07-2020

Als we de weerberichten mogen geloven, wordt het aan het eind van deze week heerlijk zomers weer. Hét ideale moment om weer eens een gezellig mosselavondje met een kleine club vrienden of familie te organiseren. Onze tip: maak mosselen op Italiaanse wijze! Een gerecht waarbij je dat vakantiegevoel meteen te pakken hebt én wat ook nog eens supermakkelijk te bereiden is.

Stap voor stap bereiden
Maak in een pannetje een lekkere tomatensaus klaar met ui, paprika, bleekselderij, knoflook, Spaanse peper, laurierblad, peper, zout en uiteraard tomaten. Kook de spaghetti vervolgens volgens de stappen van de verpakking en zet een wok met wat olijfolie op hoog vuur. Wok daarna de mosselen tot alle mosselen zijn geopend, giet het kookvocht grotendeels weg en giet de tomatensaus over de mosselen heen. Als finishing touch maak je het gerecht af met wat peterselie en zwarte peper. Eetsmakelijk!

Mosselen op Italiaanse wijze


Deel je recept
Hebben jij en je gasten genoten van dit heerlijke recept? Deel hem dan op Facebook en/of Instagram met de hashtag #mosseldorp en vergeet ons hierbij niet te taggen.

Naar het nieuwsoverzicht